lunes, 4 de mayo de 2009

Torneo del JET de can Jofresa

Hola Que tal?

Bueno tenim el Blog una mica abandonat.

Us explicarem com ha anat el torneig del cap de setmana. A veure si us animeu i ens expliqueu com us ha anat a vosaltres. A Valencia i a Santa Coloma.

A part dels èquips que ja coneixeu que són el Granollers i el Viladecans i el Terrasa hi havien molts èquips de la resta d'Espanya .Ha sigut un torneig d'un nivel molt potent. Els equips eren molt bons entre ells destacaven:

El Ros Casares de Valencia tenia 6 nenes de mes de 1.75 i 8 de les seves jugadores jugan en la selecció valenciana Un equip molt potent que les nenes juguen en categoria Infantil perque la Mini sels queda petita. Els que havien mirat la classificació de la lliga valenciana pensaven que era un equip més fluix pero aquest èquip no juga en categoria Mini si no com us he dit a infantil.

L'èquip Canari tampoc es quedava enrrera en alçada i una d'elles fins i tot mesurava 1.84. Amb 5 jugadores en la selecció canaria. Un èquip amb moltissima força amb les noies molt madures i molt fetes Amb molta tècnica i velocitat. No estaven acostumades a defensa individual i feien una zona que era impenetrable.

I les Corazonistes de Madrid. No tenien tanta alçada pero,.... una tecnica i una velocitat que finalment les va fer campiones.

El BBC va quedar 7 dels 12 èquips que van participar dels 5 partits disputats va guanyar 2 i va perdre 3. Cal destacar la garra amb la que va lluitar cadescú dels partits i cadescú dels cuarts.

El pitjor del torneig va ser que vam jugar l'últim partit contra el Terrasa a l'hora del partit de Barça-Madrid. No el vam poder veure. Estavem mirant el partit de Basquet i amb la radio escoltavem el partit de futbol.Menys mal que es van juanyar tots 2.

Ah!! i el dissabte ens veiem No??? Sant Adria versus BBC

Salutacions.

No hay comentarios: