martes, 5 de mayo de 2009

badalones - TORNEIG STA. COLOMA

Nosaltres varem estar al torneig de Sta. Coloma (DRAFT), i varem queda a la segona posició ens va guanyar o millor dit, ens vam pasar per sobre, un equip de Madrid (CD HERCESA), que segons van dir han quedat cinquenes a Madrid. De fet es un equip, no molt potent però molt igual.lat amb 10 jugadores de les que no destaca una per sobre del l'altre però es un equip molt compacta i molt treballat amb molta "picardia". Nosaltres que estem acostumats a aquest tipus de joc i les nenes van sortir molt nervioses només van se capaços de disputar dos periodes i mig, però a partir del tercer ja no vam aguantar.
I es una llàstima ja que la resta del torneig no va tenir historia, si no recordo malament menys a la final tots dos equips van tancar marcadors (menys a la semifinal l'equip de Madrid va guanyar al Mataró de A1 per 17 punts de diferencia, nosaltres a la final vam perdre de 20, crec).
Com podeu veure el torneig no tenia molta qüalitat i es una llastima que nosaltres no varem estar a la final, m'hagues agradat veure el nostre equip lluitan més, però això ens dona que pensar que tenim molt que treballar encara i sobre tot jugar mes partits d'aquest tipus, no m'importaria perdre tots de 20 punts, però segur que serà me profitós que tota aquesta temporada on està sent tot mol fàcil, menys 3 o 4 partits.
Bueno a veure si li donem vida de nou al blog, ara que està acabant la temporada i segur que tindrem moviments (oi sant adrià?, de moment del nostre equip ja hi ha una nena que l'any que ve jugarà amb vosaltres. Tranquils tots que segur que hi ha vida després de S.Adrià)
Una sal.lutació i un petò a tots.

No hay comentarios: